Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2019

Εκδόθηκε και αποστέλλεται από το υπουργείο Εσωτερικών η «Βίβλος» εσόδων-εξόδων των δήμων

Εκδόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και αποστέλλεται προς τους δήμους και τις περιφέρειες όλο το νέο θεσμικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα γίνεται η απεικόνιση των κωδικών αριθμών εσόδων και εξόδων του προϋπολογισμού των δήμων. Στο πολυσέλιδο οδηγό δίδονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες καθώς και αναλυτικοί πίνακες που περιέχουν τους κωδικούς που θα πρέπει να συμπληρωθούν.

Επίσης, για την ορθή και ομοιογενή κατάρτιση του προϋπολογισμού των Δήμων, υπογραμμίζεται στην εγκύκλιο ότι κρίνεται επιβεβλημένο να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην τήρηση των όσων προβλέπονται και αφορούν στην «Εναρμόνιση Οικονομικής Πληροφορίας» και στη λειτουργία του Κόμβου Διαλειτουργικότητας.

ΠΗΓΗ: localit.gr

Σχετικά

Το Υπ. Εσωτερικών ζητά από 217 δήμους, μ.α. το Μεγανήσι και η Λευκάδα, να αποστείλουν άμεσα τα οικονομικά τους στοιχεία (Ιαν. – Φεβρ. 2013)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aυτοί που πράγματι τρέμουν την επόμενη μέρα δεν είναι οι ζημιωμένοι, οι αδικημένοι του σήμερα, αλλά εκείνοι που τους λεηλατούν.

Ο (τεχνητός) τρόμος της επόμενης μέρας Εντάξει, λένε πολλοί, η πρόταση των δανειστών είναι κακή. Τι θα γίνει όμως την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *