Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

“Ναι” στο πολυνομοσχέδιο για την εκταμίευση της δόσης από τον βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτο. Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΝΔ

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια, με 168 ψήφους, 123 «όχι» και ένα «παρών», το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου δήλωσε πως «παρά τις Κασσάνδρες για τις δήθεν κυβερνητικές αρρυθμίες η κυβέρνηση βγήκε πιο ενωμένη παρά ποτέ».

Σημειώνεται πως το νομοσχέδιο υπερψήφισαν και οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και Θεόδωρος Σολδάτος. Ο πρώτος, βουλευτής Εύβοιας αποχώρησε πρόσφατα από τους ΑΝΕΛ στους οποίους είχε ενταχθεί μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ όταν καταψήφισε επί κυβέρνησης Παπαδήμου το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ο δεύτερος, βουλευτής Λευκάδας, διεγράφη από τη ΝΔ όταν καταψήφισε το τρίτο μνημόνιο. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή τους στο «μαντρί». Παρών δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην ΠΑΣΟΚ) Μάρκος Μπόλαρης.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρατήρησε πως «η κυβερνητική πλειοψηφία βγήκε ενισχυμένη» ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής των Μαρκόπουλο και Σολδάτο στη ΝΔ απάντησε : «Οψόμεθα…».

ΠΗΓΗ (όλο το άρθρο) εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμος Λευκάδας: Εν αναμονή δημοσιοποίησης των οριστικών αποτελεσμάτων τακτικού δημοσιονομικού ελέγχου 2021

Στο στάδιο της υποβολής των αντιρρήσεων οι ελεγχόμενες υπηρεσίες Για την ελεγκτική περίοδο 01.07.2020 έως 30.06.2021, αποφασίστηκε από την Επιτροπή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights