Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Μεγανησίου για τη διεξαγωγή σεμιναρίων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία σας ενημερώνουμε ότι καθίσταται πλέον απαραίτητο να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και στην Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Ειδικότερα τα σεμινάρια αυτά διακρίνονται σε:

•Τεχνικοί Ασφαλείας Γ *κατηγορίας, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα). Αφορά εργοδότες που οι επιχειρήσεις τους απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

•Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων επιπέδου 1, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα) και αφορούν στην κατάρτιση απλών χειριστών τροφίμων.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο ώστε να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων θα κυμανθεί μεταξύ 60-70 ευρώ. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για το τόπο διεξαγωγής και το ακριβές κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2645022686, υπεύθυνη κα Πανωραία Λάζαρη.

* επιχειρήσεις δηλ. με χαμηλή επικινδυνότητα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Εμπόριο (γενικά), εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, οικονομικά ιδρύματα, ασφάλειες, διοικητικές και επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών οικονομικές υπηρεσίες κ.λπ.)

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για τα παραπάνω σεμινάρια να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Επιμελητήριο Λευκάδας το συντομότερο.

Εάν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα, είναι πιθανή η υλοποίησή τους και στο Μεγανήσι.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την κοινωνική οικονομία. Είσαστε όμως “έτοιμοι”;

Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία εφαρμόζεται στη Μαγνησία. Το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας δημιουργήθηκε για ανθρώπους που δυσκολεύονται ή αδυνατούν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *