Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση (σε κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.67 παρ.5 του Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) σας καλούμε σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο την 20 Απριλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00 με τα παρακάτω έκτακτα θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ1ο. Απόφαση για υποβολή πρότασης για ένταξη της μελέτης « Συλλογή μεταφορά – επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμών Μεγανησίου» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου 2012-2015 Άξονας 3-Αστική Αναζωογόνηση.

ΘΕΜΑ 2ο. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Μεγανησίου με το Δήμο Λευκάδας για υποβολή πρότασης σε πρόγραμμα υλοποίησης πράξης σχετικά με Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015 για την προστασία και ανάδειξη Φυσικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΚΑ-Πράσινο Ταμείο της μελέτης του έργου «Συλλογή μεταφορά – επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμών Μεγανησίου».

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα  διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου λόγω καταληκτικής προθεσμίας υποβολής της πρότασης μας στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για ένταξη της μελέτης «Συλλογή μεταφορά – επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμών Μεγανησίου» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου 2012-2015 Άξονας 3-Αστική Αναζωογόνηση.

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Για την ακρίβεια

Η Γραμματεία

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ

Βησσαρία Μάντζαρη

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *