Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Μάι 2021

Μάγεψαν …Μαχαιρίτσας-Μάργαρης στην Αrtηρία

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν χθες και προχθές το βράδυ στον πολυπολιτισμικό χώρο εκδήλωσης της Αrtηρίας στην μαρίνα Λευκάδας  κάτοικοι της Λευκάδας και των γύρω περιοχών. Το νούμερο ένα στην Ελλάδα (κι όχι μόνο)  της  κλασσικής κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης καθήλωσε το κοινό έχοντας και  την ευκαιρία  να συμμετέχει τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες  του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Έντονη πολιτική χροιά στα τραγούδια, κουβέντα και πολύ μουσική  που το meganisinews  δε θα΄χανε με τίποτα! Ήμασταν εκεί! Οι καλλιτέχνες έδωσαν στον κόσμο την ευκαιρία, στο τέλος της παρουσίασης της δουλειάς τους, να συνομιλήσουν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Άψογη εμφάνιση σ’ έναν ειδυλλιακό χώρο που δεν ξεπερνούσε τα όρια μιας πολυπληθούς παρέας περίπου 100 ανθρώπων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως μεγάλοι καλλιτέχνες αισθάνονται καλύτερα και χωράνε σε μια μικρή σκηνή. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, λοιπόν, τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και τους διοργανωτές που δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους του νησιού της Λευκάδας σε εβδομαδιαία βάση να έχουν μια φθηνή σχετικά διαφορετική εναλλακτική πρόταση  διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα Σαββατοκύριακά  τους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *