Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2022

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τη λύσσα από το Δήμο Λευκάδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ενημερώνει τους Δημότες του, ότι με την αριθμ. 331/10301/25.01.2013 (ΦΕΚ 198 Β) Κοινή Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, εγκρίθηκε Πρόγραμμα Επιτήρησης της Λύσσας.

Κατόπιν αυτού και σύμφωνα με την παραπάνω Απόφαση, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και τους κατόχους ποιμενικών και κυνηγετικών σκύλων για την υποχρέωση εμβολιασμού των ζώων τους.

Επισημαίνεται πως έχειιδιαίτερη σημασία για την πρόληψη της ζωονόσου το χρονικό διάστημα του ενόςπερίπου μηνός μετά τον εμβολιασμό, για την απόκτηση αντισωμάτων από τουςεμβολιασμένους κυνηγετικούς και ποιμενικούς σκύλους.

Στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο που ακολουθεί (Έκδοση Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη Λύσσα.

 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Λευκάδα: Η χωροταξική κατανομή των Μονάδων Υγείας μέχρι πρότινος του ΕΟΠΥΥ στο πλαίσιο του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας

Με απόφαση του Υφυπουργού Υγείας, Αντώνη Μπέζα καθορίστηκε, λοιπόν, η χωροταξική κατανομή, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *