Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Οκτωβρίου 2019

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τη λύσσα από το Δήμο Λευκάδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ενημερώνει τους Δημότες του, ότι με την αριθμ. 331/10301/25.01.2013 (ΦΕΚ 198 Β) Κοινή Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, εγκρίθηκε Πρόγραμμα Επιτήρησης της Λύσσας.

Κατόπιν αυτού και σύμφωνα με την παραπάνω Απόφαση, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και τους κατόχους ποιμενικών και κυνηγετικών σκύλων για την υποχρέωση εμβολιασμού των ζώων τους.

Επισημαίνεται πως έχειιδιαίτερη σημασία για την πρόληψη της ζωονόσου το χρονικό διάστημα του ενόςπερίπου μηνός μετά τον εμβολιασμό, για την απόκτηση αντισωμάτων από τουςεμβολιασμένους κυνηγετικούς και ποιμενικούς σκύλους.

Στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο που ακολουθεί (Έκδοση Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη Λύσσα.

 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Γαβρίλης στον prisma 91,6 : “Εκτιμώ ότι η αποχή θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών”

Όποτε αυτές κι αν γίνουν θ΄αφορούν ισχνή μειοψηφία δημοτών που έχουν άμεση εξάρτηση  από τον δήμο Μετρώντας αντίστροφα για τις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *