Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

Έκκληση για συλλογή φαρμάκων και εμβολίων από το “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ”

Παρακαλούμε διαδώστε το μήνυμα αυτό! Ακόμα και εσείς να μην μπορείτε να βοηθήσετε ίσως να μπορεί κάποιος φίλος ή γνωστός σας! Κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να μας διαθέσει τα παρακάτω εμβόλια, που αφορούν βρέφη, παιδιά, εφήβους.

Λόγω των συνεχιζόμενων εμβολιασμών, πάρα πολλών μικρών μας φίλων (δεχόμαστε δεκάδες ανεμβολίαστα βρέφη και παιδιά κάθε μήνα) έχουμε μείνει χωρίς εμβόλια.Κάνουμε αγώνα, μαζί με άλλα κοινωνικά ιατρεία, για να μην δούμε στην χώρα μας και πάλι ασθένειες, που είχαν να εμφανιστούν αρκετές δεκαετίες. Βοηθήστε μας να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα!

Καταγγέλλουμε την κυβερνητική αδιαφορία και την έλλειψη εμβολίων για τις ανασφάλιστε ομάδες του πληθυσμού και όχι μόνο. Υπογραμμίζουμε τις προσωπικές ευθύνες του υπουργού Υγείας από τις όποιες συνέπειες θα μπορούσαν να προκύψουν για τα μικρά παιδιά και τους νέους από την ανυπόφορη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση και τον καλούμε να πάρει άμεσα μέτρα για την εξασφάλιση επάρκειας εμβολίων και τον καθολικό εμβολιασμό των παιδιών και των νέων, των ανασφάλιστων, άνεργων και άπορων συμπολιτών μας..

Η λίστα με τα εμβόλια:

Act Hib

Varilix ή Varivax

Infanrix-Hexa / Hexavac

Havrix / Epaxal / Vaqta

Infarix – IPV – Hib

Infanrix x1 (1 pv)

Infanrix 1pv + Engerix 10 + Valiroux

Boostrix Polio (διφθερίτιδα, τέτανος, πολιομελύτιδα, κοκκύτης)

Menveo (τετραπλό μηνιγγίτιδας)

Εμβόλιο έναντι HPV (καρκίνος τραχήλου μήτρας)

Pentavac

Tetravac

Intamix – tetra

Boostrix – polio

Repevax

Prevenar 13

Neisvac

Engerix 20

MMR

Havrix

Vagta

Epaxal

Viread 245mg

Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα”
Ημερομηνία: 04/04/2013

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα στα πλαίσια της έναρξης νέας αεροπορικής σύνδεσης από τον Ιούνιο 2013

To Eπιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια της στρατηγικής που αφορά τη στόχευση νέων συνεργασιών και αεροπορικών συνδέσεων ενημερώνει ότι τη προηγούμενη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *