Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

ΕΤΙΝ: Ενεργοποίηση Διαδικτυακής πύλης διαχείρισης τουριστικών υπηρεσιών

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Α.Ε.

Ταχ. Δ/ση :        Ηρώων Πολυτεχνείου 21

Ταχ. Κώδικας : 311 00 Λευκάδα                                            Λευκάδα,  05/03/2013

Τηλ :                 26450 26559

Fax :                  26450 26608                                                           

Προς  Επιχειρήσεις της Περιφέρειας Iονίων Νήσων

ΘΕΜΑ : ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ www.visitionianislands.com

Κυρίες/οι , σας ενημερώνουμε ότι η ΕΤΙΝ ΑΕ έχει θέσει σε πλήρη η λειτουργία τον επίσημο  (official  ) διαδικτυακό κόμβο  www.visitionianislands.com, παροχής και διαχείρισης τουριστικών υπηρεσιών.

Στόχος της ΕΤΙΝ ΑΕ είναι η ουσιαστική συμβολή στην εισαγωγή καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών προς όφελος των  Επιχειρήσεων  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η διαδικτυακή πύλη www.visitionianislands.com είναι ιδιοκτησία της ΕΤΙΝ ΑΕ και χρησιμοποιεί υλικό που παραχώρησαν για χρήση οι μέτοχοι της. Η ανάπτυξη , συντήρηση και επικαιροποίηση του πόρταλ έχει γίνει με την μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης καλύπτοντας τα έξοδα  λειτουργίας, ανάπτυξης και  προβολής με δικά της έσοδα που προκύπτουν από την χρέωση ποσοστού επί των κρατήσεων,  προσθέτοντας στις επιχειρήσεις την δυνατότητα πρόσβασης στις αγορές και από ένα κανάλι ακόμη.

Η ΕΤΙΝ ΑΕ έχει ήδη αναθέσει στην εταιρία WEBLOGIC ΑΕ την ανάπτυξη, συντήρηση επικαιροποίηση και λειτουργία της διαδικτυακής πύλης www.visitionianislands.com, το περιεχόμενο της οποίας συνεχώς εμπλουτίζεται παράλληλα με την χρήση και παροχή νέων εργαλείων υψηλής  τεχνολογίας  προς τις επιχειρήσεις διαχείρισης υπηρεσιών ( κρατήσεις, προβολή, σύστημα ασφαλών συναλλαγών κα ).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το πόρταλ www.visitionianislands.com, για την προβολή και τις πωλήσεις τους συνάπτουν σχετική σύμβαση συνεργασίας και παρέχουν πληροφοριακά στοιχεία, διαθεσιμότητα και τιμές, ενώ ήδη λειτουργεί help desk παροχής διευκρινήσεων και βοήθειας: support@visitionianislands.com.

Για την Ε.Τ.Ι.Ν. Α.Ε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ  Ι.  ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights