Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Βρέθηκε το οικόπεδο που θα φιλοξενήσει τον Βιολογικό Μεγανησίου;

Όπως όλοι θυμόμαστε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ,  ψηφίστηκε ομόφωνα με επιφυλάξεις της αντιπολίτευσης το “Λαγκάδι της Μάρως” για την χωροθέτηση του Βιολογικού Μεγανησίου  και ο δήμος αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για την προσφορά οικοπέδων στην περιοχή και να γίνει η τελική  επιλογή της προσφορότερης προς τον Δήμο.

Επισήμως τίποτε χειροπιαστό δεν υπάρχει , πάραυτα η ανεπίσημη εφημερίδα (ατύπωτη) , η  “ιντερστοματική”  επιμένει ότι υπάρχει (υπήρχε ;)αποτέλεσμα ! Προσπαθήσαμε  μήπως και διασταυρώσουμε την είδηση , όμως μάταια . Η μόνη πληροφορία που  μας έδωσαν είναι ότι είναι ευάριο, ευήλιο κι ότι εύκολα κανείς φτιάχνει αερογέφυρα να το συνδέσει  με το λιμάνι…  άκουσον..άκουσον . Μα έτσι είναι όλα τα οικόπεδα του Μεγανησίου…   Εμείς εδώ όμως για να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας , μιας και προσφάτως κατηγορηθήκαμε , δεν εμπιστευόμαστε πλέον τέτοιες πληροφορίες   και θεωρούμε τα παραπάνω  ράδιο-αρβύλα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμπληρωματική πρόσκληση σε ανέργους (και) του Μεγανησίου από την “ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» υλοποιεί […]

“Μετωπική σύγκρουση” Σπαρτοχωριτών, λόγω σκοτεινών δρόμων…(σατυρικόν ελέω Αποκριάς)

Πτώση δέντρου αποκλείει το μονοπάτι  Σπαρτοχώρι-Σπήλια “Μετωπική σύγκρουση” μεταξύ δύο  πεζών Σπαρτοχωριτών  σημειώθηκε  χθές το βράδυ στις 7:30 μμ. Ευτυχώς […]

1 Σχόλιο

  1. Οφείλουμε μια διευκρίνηση προς αποκατάσταση “αδικίας” σε βάρος του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Θανάση Κονιδάρη, ο οποίος διαφώνησε με την πρόταση για την θέση του Βιολογικού στο “Λαγκάδι της Μάρως” και όχι μόνο αντέδρασε αλλά και την καταψήφισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *