Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

«Όχι» σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων από Στουρνάρα και Μανιτάκη. Ναι, αλλά τον Βορίδη τον …ρωτήσανε;

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διοικητική μεταρρύθμιση του δημοσίου τομέα, όπως δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος του Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα προχωρά ως προβλέπεται ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα γίνουν απολύσεις ο κ. Στουρνάρας εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός. «Είπαμε όχι, δεν θα γίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Την ίδια άποψη εξέφρασε λίγο μετά και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  ο οποίος ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθει η αναδιάρθρωση του δημοσίου. Εντός του μηνός θα έχει ολοκληρωθεί το πλάνο προσωπικού είπε και πρόσθεσε ότι έχει απομείνει η καταγραφή τεσσάρων υπουργείων.

«Όλα θα γίνουν όπως προβλέπεται να γίνουν. Εάν υπάρχουν θέσεις πλεονάζουσες θα γίνει ότι προβλέπεται» είπε ο κ. Μανιτάκης αν και όπως εκτίμησε δεν θα γίνουν απολύσεις. (newpost.gr)

Ναι, αλλά εδώ…;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *