Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στη Λευκάδα

Αιγυπτιακής και Πακιστανικής καταγωγής οι συλληφθέντες.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην επαρχιακή οδό Πάλαιρου-Μύτικας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος καθώς και ο 50χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι παρείχαν άμεση συνέργεια μεταφέροντας τέσσερις (04) παράνομους αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την επιβίβαση τους σε σκάφος και τη μεταφορά τους στις ιταλικές ακτές οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτέλεσε περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για εντοπισμό τυχόν ύποπτου σκάφους με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα καθώς και οι συσκευές κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων.

Οι δύο συλληφθέντες είναι Αιγυπτιακής και Πακιστανικής καταγωγής αντίστοιχα ενώ οι παράνομοι αλλοδαποί είναι Πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν ενδείξεις που συσχετίζουν το χθεσινό περιστατικό με οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

ΠΗΓΗ, ΦΩΤ.: mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δ.Ε. Ελλομένου: Η εθελοντική ομάδα καθαριότητας – προστασίας περιβάλλοντος είναι πλέον γεγονός.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ / ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ Εθελοντικός καθαρισμός & σύσταση εθελοντικής ομάδας Ο Δήμος Λευκάδας / Δημοτική Ενότητα Ελλομένου αισθάνεται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *