Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Διαθεσιμότητα, ΦΕΚ 386Β/21-2-2012: 4 κενές θέσεις στη Λευκάδα

Δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ 386Β/21-2-2012 η απόφαση του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη για τη κινητικότητα των 1.891 ΙΔΑΧ ΔΕ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις 2.043 κενές θέσεις του Δημοσίου.

Οι προς μετάταξη υπάλληλοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με υπόδειγμα που θα κοινοποιηθεί στους φορείς προέλευσης, στην οικεία υπηρεσία Διοικητικού-Προσωπικού, στην οποία θα δηλώνουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταταχθούν, με σειρά προτίμησής τους.

Στη συνέχεια, συνοπτικά, τα επόμενα βήματα είναι να ελεγχθούν τα στοιχεία τους από τους φορείς προέλευσης, να εκδοθεί πίνακας βαθμολογίας, κατάταξης και διάθεσης από το ΑΣΕΠ και να εκδοθεί απόφαση για τη μετάταξή τους από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά τη γνωμοδότηση του τριμελούς συμβουλίου (απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ, του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης).

Στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ 386Β/21-2-2012 ο ενδιαφερόμενος θα βρει την υπουργική απόφαση για τη σύνταξη πινάκων, την αίτηση-δήλωση προτίμησης θέσεων, τον αριθμό υπαλλήλων ανά φορέα καθώς και τα κριτήρια κατάταξης σε προσωπικό ΔΕ διοικητικών κλάδων.

Στην σελίδα 8517 του ΦΕΚ αναφέρονται οι κενές θέσεις στο Δήμο Λευκάδας: τρεις (3) θέσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, ήτοι 2 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και 1 (μία) ΕΚΑΒ (Ιωαννίνων),   μία (1) θέση αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, ήτοι στο  Α.Δ. Λευκάδας.

Σελ. 8517 του ΦΕΚ 386Β/21-2-2012

ΠΗΓΗ : aftodioikisi.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights