Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Σεπτεμβρίου 2021

Εξελίξεις και στην Κ.Ο. ΚΚΕ Λευκάδας ενόψει του 19ου συνεδρίου του κόμματος

Ο ιδεολογικός άνεμος που σαρώνει το ΚΚΕ  φαίνεται να οδηγεί εκτός  των πυλών του κι  άλλα πρόσωπα πλην εκείνο του Γεράσιμου Λιβιτσάνου.  Οι πληροφορίες μας λένε ότι  κι άλλα τρανταχτά ονόματα θα βρεθούν  λίαν συντόμως  εκτός  της Κ.Ο. του ΚΚΕΛευκάδας,  εξαιτίας πράξεων ή δηλώσεων που δεν συμβαδίζουν με την κεντρική γραμμή που χαράζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και το Πολιτικό Γραφείο.

Oι επόμενες ημέρες και σίγουρα μετά  την σημερινή συνεστίαση του κόμματος,  μένει να μας δικαιώσουν ή να μας διαψεύσουν πανηγυρικά  με το ζητούμενο την διασφάλιση της ενότητας.

Όπως και να ΄χουν τα πράγματα, ο απλός κόσμος και στην Λευκάδα παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα στον χώρο της αριστεράς, ευχόμενος (σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία  όπου τα κοινωνικά του κεκτημένα βάλλονται από παντού), να καταφέρει  να βρει γρήγορα τον βηματισμό της και να σταθεί δίπλα του  αρωγός και υπερασπιστής  των συμφερόντων του, με ρεαλιστική πρόταση εξουσίας μέσα σ΄ ένα παγκόσμια εχθρικά περιβάλλον επέλασης του ακραίου νεοφιλελευθερισμού .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *