Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Αυγούστου 2022

Το σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών και των ναυτεργατών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών  και των ναυτεργατών.

Καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης, να επιστρατεύσει τους απεργούς ναυτεργάτες αλλά και την επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκο των αγροτών.

Η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα εξαπέλυε «επιθέσεις» στις λαϊκές συνειδήσεις προσπαθώντας να πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων τα οποία είναι για τη σωτηρία του λαού.

Σήμερα πετά τις μάσκες και όπως χτες με τους εργαζόμενους στο μετρό έτσι και με τους ναυτεργάτες προσπαθεί με βία και καταστολή να τρομοκρατήσει  όποιον  αγωνίζεται για τα δικαιώματά του.

Αύριο θα είμαστε εμείς, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τέτοιες πρακτικές, ούτε μας φοβίζουν ,ούτε θα περάσουν. Ο οργανωμένος αγώνας όλων των εργαζομένων μπορεί να τσακίσει την πολιτική του αυταρχισμού και της καταστολής.

 

 

 

 

 

Το ΔΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aνακοίνωση-καταγγελία του Ε.Κ.Βόνιτσας-Λευκάδας

Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7                                                                          ΤΗΛ. 2645022466                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Αρ. Πρ.                                                                               Λευκάδα   18 -10 -2011                        Εγκριτική απόφαση Πρωτοδικείου 36/1944 Αρ. εγγρ. Ειδ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *