Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Μετά τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου κι ο δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνος προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ

Τελευταία η κρατική τηλεόραση φαίνεται να φιλοδοξεί να ενισχύσει το «μνημονιακό» μέτωπο στα Ιόνια προβάλλοντας αιρετούς της περιοχής μας που δηλώνουν με λόγια ή έργα πιστοί στις επιταγές της Τρόικας και των Μνημονίων.

Η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει ουσιαστικά από τον περασμένο Αύγουστο στο νησί μας και στη μάχη ρίχνεται κάθε πρόσφορο μέσο για να ανατραπεί τον βεβαρημένο πολιτικό κλίμα όπως αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που θέλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συγκεντρώνουν μόλις μετά βίας 25%. Ένας αναγκαστικός γάμος σε κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση που δεν τυγχάνει της ίδιας αποδοχής στις βάσεις των δύο κομμάτων και γι΄ αυτό αμφιβόλου αποτελέσματος.

Την εκπομπή που θα εμφανιστεί δεν θα την πούμε, σας αφήνουμε να την μαντέψετε, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Σαν να λέμε τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

7 Σχόλια

  1. Έχει γίνει καποιο λάθος στις ημερομηνιες στην διαταγή πορείας. Ή οι μέρες πάνε πίσω ή οι αριθμοί τρέχουν μπροστά! Πάντως μαζί δεν είναι!

  2. Μικρης διαρκειας η τοποθετηση του Δημαρχου στην εκπομπη,ο τηλεοπτικος χρονος αδυσωπητος,ευστοχη η ερωτηση του πανελιστα γιατι να διαχειριστει η ενδεχομενη σε νεους επιχειρηματιες επιδοτηση απ την τοπικη αυτοδιοικηση,ακυρη η προταση να παστωθουν μαριδες,δεν υπαρχουν στην αγορα, κοπηκαν οι τρατες,και καρφι η κυρια διπλα στον δημαρχο οταν του ειπε γιατι αυτες τις επιχειρησεις δεν τις φτιαχνετε μονοι σας τι θελετε εν ολιγοις χρηματα απο προγραμματα κτλ.κτλ.?Εν αναμονη λοιπον προγραμματων , επιχορηγησεων και θετικων εξελιξεων.

    1. οχ καψερέ μου ,μοναχός του εσφάηκεε, ε και κιο το παιδί τον σκούνταε, όλο δήμαρχε κάμτο πιο συγκικριμένου του λεε, αλλά πουου, ήτανε αλλού γι αλλού. Αμ εκιός ο βουλιαζμένος ο Χατζδάκης, τήραε εδώ, τήραε εκεί, μωρέ τι μλέει εφτούνος εδώ σκεφτότανε! Μωρ δεν ούπρεπε να πάει πθενά, δε τουδε το χαρτί πβγάλανε απ΄του δήμου, ούλο λάθος ήτνε. Εμένα ου πατέρας μου ούταν κίναε για δουλιά και κάτι δεν του πάενε καλά , εγύριζε πίσου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights