Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Σ. Κοντονής: Ο Δήμαρχος Ζακύνθου βάζει ταφόπλακα στον ίδιο τον δημόσιο χαρακτήρα του Δήμου

400.000 ευρώ θα πληρώσουν οι Ζακυνθυνοί για την ιδιωτικοποίηση της καθεριότητας-

Ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής παρενέβη στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Ζακύνθου μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 16-1-2013 και κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών από 18-1-2013. Τοποθετούμενος σε σχέση με το ζήτημα αυτό, ανέφερε τα ακόλουθα:

H απόφαση του Δήμου Ζακύνθου μεταφέρει, με τεράστια προσωπική ευθύνη του ίδιου του Δημάρχου, και στην Ζάκυνθο το μοντέλο της ιδιωτικοποίησης των δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών, σύμφωνα και με τις επιταγές των μνημονίων.

Αντί να διαμαρτυρηθεί στις αρμόδιες αρχές και να διεκδικήσει τον διορισμό του αναγκαίου προσωπικού για τον ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων ), ο Δήμος μοιρολατρικά αποδέχεται τα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής και αναθέτει τις εργασίες καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρεία, στην οποία θα καταβληθεί για το διάστημα 12 μηνών το τεράστιο ποσό των 400.000 ευρώ, από τις τσέπες του ζακυνθινού λαού. Βάζει έτσι ο Δήμαρχος ταφόπλακα στον ίδιο τον δημόσιο χαρακτήρα του Δήμου και των υπηρεσιών του όχι για να ικανοποιήσει τις κοινωνικές ανάγκες αλλά για να γίνει αρεστός στα κόμματα της συγκυβέρνησης.

ΠΗΓΗ : left.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *