Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Γενική Καταστατική Συνέλευση του “Μέντη”

Σας ενημερώνουμε ότι η δημόσια διαβούλευση για τη τροποποίηση του Καταστατικού του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”, έχει ξεκινήσει. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του, όπως καταθέσουν τις προτάσεις και απόψεις τους επί του θέματος, με e-mail ή επιστολή, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την τροποποίηση του Καταστατικού, να αποστείλουν αυτές μέχρι την 10/4/2011 ώστε να καταστεί δυνατόν να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη. Προτάσεις που θα υποβληθούν εκτός της ημερησίας διάταξης της Γ.Σ., θα τεθούν στην κρίση του Προεδρίου της Γ.Σ., το οποίο θα αποφανθεί για την αποδοχή τους προς συζήτηση ή όχι. Βάσει του Καταστατικού, άρθρο 35, δεν επιτρέπεται η μεταβολή των σκοπών του Συνδέσμου (άρθρο 2).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Καταστατική Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω δήμων “Η Φανερωμένη”, οδός Αθηνοδώρου 45 & Ίωνος, Ηλιούπολη. (Σε περίπτωση μη απαρτίας θα τηρηθεί η διαδικασία που ορίζεται από το καταστατικό).

Συνέχεια στο άρθρο για την πρόταση του “Μέντη” για το νέο Καταστατικό

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για την 9η και 10η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 22 Απριλίου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Ευρωπαϊκή κάρτα νέων- Επιμελητήριο Λευκάδας- Ανακοίνωση

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                        Λευκάδα, 26/9/2011       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων              Το Επιμελητήριο Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights