Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Σε “επιτροπεία” οδηγούν τους πρώτους 41 δήμους μέσω επιχορήγησης για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών τους – Αρνήθηκε και μπράβο στην Λευκάδα

Συχνά πίσω απ΄ τα  “ψιλά” γράμματα  και τις μεγαλοστομίες κρύβονται ο  “διάβολος” και πολύ μεγάλες παγίδες. Με δάνεια που βαπτίζουν  επιχορηγήσεις επιχειρούν ν΄ αναλάβουν τον έλεγχο των οικονομικών των “χρεωμένων” δήμων της χώρας. Δάνεια που θα κληθούν οι δημότες να καταβάλλουν ως υποχρέωση με αυτόματη αύξηση ανταποδοτικών δημοτικών τελών.

Μια τέτοια “μπανανόφλουδα” φαίνεται να απέφυγε ο δήμος  Λευκάδας και η παράταξη τού Κώστα Αραβανή, η οποία αρνήθηκε δια εγγράφου  την  “επιχορήγηση”  2,1 εκατομμυρίων, όπως την ονόμασε η κυβέρνηση, την θηλιά του “πονηρού” δανείου λέμε εμείς. Δεν γνωρίζουμε εάν η ενέργεια ήταν μελετημένη, αλλά διαφορετικά δεν εξηγείται. Μπράβο,λοιπόν, στον Κώστα Αραβανή και στην νομική του  υπηρεσία που κατάλαβαν νωρίς πως η κυβέρνηση πάει να τους δέσει χειροπόδαρα!

Εάν πραγματικά ήθελε να βοηθήσει η κυβέρνηση τους δήμους, ας τους έδινε το παρανόμως παρακρατηθέν ποσό της ΣΑΤΑ. Τα υπόλοιπα είναι γι΄αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην χώρα και ενημερώνονται από τα δελτία των 8. Εύσημα λοιπόν στον Κώστα Αραβανή, γιατί τουλάχιστον εμείς θέλουμε να΄μαστε δίκαιοι.

Δείτε το έγγραφο:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *