Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

Οι «οπορτουνιστές» των Αθηνών “αδειάζουν” εκ νέου το Μεγανήσι

Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα  βγήκε από την παρουσίαση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής από τον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνο.

Ο κ. Ζαβιτσάνος μην κρύβοντας την χαρά του, μας  ενημέρωσε δημοσίως ότι εξ΄όσων γνωρίζει μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία άλλη υποψηφιότητα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πλην της δικής του!

Μάλιστα γίναμε μάρτυρες και συναίνεσης στελεχών και της αντιπολίτευσης με δηλώσεις του προς το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πράγμα που ανάγκασε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Θ. Κονιδάρη  να καυτηριάσει τη «συμφωνία κορυφών» τονίζοντας  ότι αυτή δεν βρίσκει ανταπόκριση και στην βάση.

Η «σιγή ιχθύος»  των τελευταίων ημερών  από πλευράς  Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου σε μεγάλα θέματα ,όπως λ.χ. οι ιχθυοκαλλιέργειες,  ο Βιολογικός κ.α.  αλλά και η επιλογή  της  να παρακολουθεί σιωπηρά την προεκλογική εκστρατεία της δημοτικής παράταξης «Μαζί στο μέλλον» και του δημάρχου,  ακυρώνουν τις ελπίδες της κοινωνίας για αλλαγή πορείας στο Μεγανήσι και απογοητεύουν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα,  μετά την πρώτη, εκείνη της αποχώρησης της κ.  Καββαδά Αικατερίνης.

Έτσι και με βάση τα διαφαινόμενα,  ο ισχυρισμός του δημάρχου περί μοναδικής υποψηφιότητας, αποκτά ισχυρή βάση τριών συστατικών που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν την Ελλάδα τα τελευταία 39 χρόνια ! Συμφωνία κυρίων κορυφής λοιπόν, από τον Άυγουστο κιόλας μεταξύ  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με αλατοπίπερο την οπορτουνιστική  αριστερά των «κρυφοκκεκουβέληδων»  που  δεν άφησαν  ποτέ  την επαφή με την εξουσία προσφέροντας άλλοθι (με το αζημίωτο) στα εγκλήματα κατά του λαϊκού συμφέροντος.

Ένα πράγμα όμως δεν έλαβαν υπόψη τους. Παράφραση εξίσου αληθινού χριστιανικού  ρητού:

« Όπου λαός βούλεται, νικάται κυβερνήσεως τάξης»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Αγαπητό meganisinews παρακάμψατε στην ανάλυση σας, νομίζω, την περίπτωση να είναι μόνος του και να έρθει δεύτερος.

    1. Κύριε Μάτζαρη ενδεχομένως διέφυγε της προσοχής σας! Η περίπτωση που αναφέρεστε, περικλείεται στην τελευταία φράση! Δεκτή πάραυτα και η δικιά σας ερμηνεία!

  2. Ο δήμαρχος ξέρει από δολώματα. Το ριξε το δόλωμα, το πιασε ένας εκεί τσιμπώντας τάχαμου, το τέντωσε και το ανάλυσε κιολας μη τυχόν και δεν το καταλαβαν ολοι τις κορυφές και τις πλαγιές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights