Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

“Σκληρό ροκ” με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ: Ο Βενιζέλος έκρυβε, ο Παπανδρέου ήξερε, ο Στουρνάρας αναγκάστηκε

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανακοίνωση του για τη λίστα Λαγκάρντ και τις ανυπόστατες κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφέρει τα εξής:

«Ο περιορισμός της έρευνας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποκλειστικά στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποσκοπεί στο να οδηγήσει την όλη υπόθεση σε μια ελεγχόμενη εκτόνωση καθώς  και στο να συγκαλυφθούν οι ευθύνες και των υπολοίπων εμπλεκομένων προσώπων.

Ο ελληνικός λαός  δεν ξεχνά ότι ο κ. Βενιζέλος παρακρατούσε στο σεντούκι του επί μήνες τη λίστα , πως ο κ. Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της και την μη αξιοποίηση της και πως ο κ. Στουρνάρας σύρθηκε στο να αναζητήσει την αυθεντική λίστα κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή ύστερα από τρείς ολόκληρους μήνες .

Ο ελληνικός λαός δεν περιμένει από αυτούς που συγκάλυψαν την υπόθεση της SIEMENS  να αποκαλύψουν την αλήθεια. Είναι άλλωστε αυτοί που κατασκεύασαν το νόμο περί  ευθύνης υπουργών για να παραγράφονται οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων .

Παρακολουθούμε επίσης  τις τελευταίες ημέρες τις ανυπόστατες διαρροές-κατηγορίες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Πρόκειται για έναν  ένοχο πανικό που δεν πείθει κανέναν. Τους λέμε για άλλη μια φορά, πως δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και πως αυτοί που εξέθρεψαν τη διαφθορά δεν μπορούν να ξανακοροϊδέψουν  τον ελληνικό λαό. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν.»

____________________________________________

Το “σκληρό ροκ” του ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *