Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2020

Συμβαίνουν κι αυτά : “Κριάρι έκανε …φτερά στη Λευκάδα”

Τι κι αν το καμάρωνε, το καλοτάιζε και το  ΄φτυνε τρεις φορές την ημέρα να μην το πιάνει το μάτι. Ο επιτήδειος ήδη το είχε εντοπίσει και περίμενε την κατάλληλη ώρα να προλάβει τον ιδιοκτήτη. Έτσι χθες τα μεσάνυχτα, παραμονή Χριστουγέννων έκανε επιδρομή στο στάβλο κι άρπαξε το ζώο κι ούτε γάτα , ούτε ζημιά.

Ρίκο, Ρίκο (έτσι έλεγαν το ζωντανό) φώναζε ο ιδιοκτήτης το πρωί για να το ταΐσει σ΄ όλη τη γειτονιά ρωτούσε, αλλά μάταια, πως ν’ απαντήσει ο Ρίκος από την Χριστουγεννιάτικη κατσαρόλα του δράστη, κάπου 60 κιλά κρέας θα ‘βγαλε το σφαχτό, φτάνει και για το Πάσχα!

-Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στους Καρυώτες, πριν λίγες μέρες κλέψανε τενεκέδες με λάδι, ξύλα και γενικά κλέβουν πλέον “χρηστικά” πράγματα. Τα παλιά χρόνια έρχονται πίσω, μας δήλωσε ένας κάτοικος και συνέχισε : “εδώ έξω φοβόμαστε πολύ, διπλοκλειδώνουμε τα βράδια , βλέπετε έρχονται και φεύγουν εύκολα, δεν είμαστε σαν το νησί σας (Σημ. εννοεί το Μεγανήσι)”.

Δείτε σχετικά: Μετά τις κότες σειρά έχουν τα λάδια! Έκλεψαν 300 κιλά λάδι από αποθήκη

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Ο προωθούμενος Χωροταξικός Σχεδιασμός στην ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τις ανάγκες των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων

Κέρκυρα, 8/1/2014  Ξεκίνησαν την Τρίτη 7/1 στην Κέρκυρα και, όπως δηλώθηκε, θα συνεχιστούν και στις άλλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *