Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Μαΐου 2021

Τουριστικό Καταφύγιο Βαθέος. Ποιόν Οκτώβρη; Το πουλάκι τσίου!!!

Ερώτηση κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κονιδάρης για το θέμα της επαναφοράς του ζητήματος με το Τουριστικό Καταφύγιο που υποτίθεται ότι  έπρεπε ήδη να είχε έρθει ως θέμα τον Οκτώβριο, σύμφωνα και με τα όσα είχε δηλώσει ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κονιδάρης στο έκτακτο συμβούλιο του Αυγούστου και μπορείτε να δείτε εδώ και ν΄ ακούσετε στο 8:28 του βίντεο που ακολουθεί.

Ο δήμαρχος του απάντησε ότι «εγώ το επενέφερα και το είπα όταν εσύ Θανάση σχολίασες και νόμισα ότι είχε κλείσει, σχολίασες μάλιστα είπα ότι θα επανέρθω, απλά οι συγκυρίες και οι συνεδριάσεις είναι τέτοιες που δεν μπόρεσε να γίνει μια ειδική συνεδρίαση, δεν διέδοσα ότι θα περιμένω σχέδιο(!) , είπα κι αυτή είναι η πρόταση, ότι θα γίνει μια ανοιχτή πρόσκληση , έτσι σ΄ ένα περιθώριο 10-15 ημέρες θα κατατεθούν οι θέσεις κι οι απόψεις και με βάση αυτές θα πάμε σε μια κουβέντα, αυτό έχουμε συμφωνήσει, αυτό έχουμε αποφασίσει, θα το κάνουμε, απλά δεν είναι θέμα εβδομάδων(!)».

Να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε καμμιά περαιτέρω ερώτηση, παρατήρηση, ένσταση στα όσα απάντησε ο δήμαρχος από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους για το θέμα του Τουριστικού Καταφυγίου.

Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι σε κουβέντα θα βρισκόμαστε μέχρι τις εκλογές, όχι μόνο γι αυτό αλλά και για όλα τα μεγάλα θέματα του Μεγανησίου, και, κυρίως, για εκείνα που απαιτείται αλλαγή πολιτικής πλεύσης που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εκφραστεί από την σύνθεση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, που δεν εκφράζει τα ποσοστά αλλά και τη βούληση των Μεγανησιωτών στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παραταξιακή διάλυση και αυτοδιοικητική κατάντια! “Αυτομόλησε” ο “πάγκος” της “Ενωτικής Αναγέννησης”

Πρόσκληση στον αριθμό πέντε  κατά σειρά αναπληρωματικό υποψήφιο σύμβουλο για ορκομωσία! Πρόσκληση για ορκωμοσία της αναπληρωματικής δημοτικού συμβούλου κας Κόλιου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *