Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Μαΐου 2021

Η κοινωνία στο προσκήνιο (του Θανάση Κονιδάρη)

“Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Μεγανησίου για το αναπτυξιακό μέλλον του νησιού, εν μέσω γενικευμένης κρίσης έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Οι σκέψεις, οι προτάσεις και το όραμά του διακατέχονται από μία γενικόλογη, τεχνοκρατική, αταξική αντίληψη περί ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, είναι αντιγραφή…”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

3θέσιο χωρίς να “κουνηθεί φύλλο” το Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου. Καταργείται και η θέση δασκάλου Ειδικής Αγωγής

“Του φτωχού το σχοινί ολόκληρο δεν φτάνει, το μισό φτάνει και περισσεύει”. Χωρίς τέταρτο δάσκαλο το Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου, αφού […]

2 Σχόλια

  1. Θανάση ,το πρόβλημα στο Μεγανήσι δεν είναι οι υπερασπιστές του νεοφιλελευθερισμού, τό πρόβλημα είναι όσοι τον ξορκίζουν και με τα έργα τους βάζουν πλάτη.Τουλάχιστον οι μισοί “αριστεροί” στο Μεγανήσι σ΄ένα υποθετικό σενάριο επανάστασης του προλεταριάτου, θα αυτοκτονήσουν εν τη γενέσει του γι αυτό και δεν πρόκειτε ποτέ στον αιώνα να την δεις.Σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι που τυχαίως έπεσα πάνω του και μου άρεσε πολύ:

    http://youtu.be/2ewgKhw4Jdw

  2. Θανάση συμφωνώ με τα περισσότερα που αναφέρεις, αλλά θεωρώ από παλιά ότι πρέπει να ξεχαστούν οι σωτήρες της Αθήνας και γενικά εκτός νησιού. Πρωτεύει η ενεργοποίηση και η συμμετοχή στα κοινά των εντός Μεγανησίου πολιτών.Υποστηρίξαμε τον Στάθη…αποστασιοποιηθήκαμε σε πολλά από αυτόν…Εύχομαι να ακουστούν οι απόψεις σου και να συζητηθούν δεόντως (θα βοηθήσω σε αυτό)
    Φιλικά Νικος (της Μαρινας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *