Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Κάντο καλύτερα μόνος σου…

Το “ξεσηκώσαμε” από το lefkadapress.gr (εδώ) και μας θύμισε λίγο ως πολύ μια ταινία με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος ζητούσε από τα παιδιά του λίγο νερό, γιατί στραβοκατάπιε και κόντευε να πνιγεί, ώσπου του είπε ένας από τους γιους του (“ρεμάλια” τα αποκαλούσε) “δεν πας να πιεις μόνος σου να μην έχεις κι υποχρέωση…”.

“Μια τεράστια γερασμένη αμυγδαλιά που έπεσε χθες στον κεντρικό δρόμο του χωριού της Απόλπαινας λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου παρ΄ολίγον να γίνει αιτία σοβαρού ατυχήματος. Συνεργείο του δήμου έσπευσε αμέσως και με πραγματικό κίνδυνο της ζωής του ο προϊστάμενος της καθαριότητας, Τάσος Σικιώτης ανέβηκε και έκοψε το δέντρο το οποίο είχε πέσει και πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ. Η ΔΕΗ, όπως μας ενημέρωσαν, ειδοποιήθηκε αλλά …δεν εμφανίστηκε.”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΠΙΝ: Συγκρατημένη αισιοδοξία από την τουριστική έκθεση της Πράγας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 13 Φεβρουαρίου  2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights