Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Ορίστηκε νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Μεγανησίου

Τόπο στα νειάτα, ο Νίκος Πολίτης νέος μπροστάρης του συνδυασμού “Πρώτα το Μεγανήσι“.

Το μήνυμα της εποχής, φαίνεται -μέσα από μια αισιόδοξη ανάγνωση- να αφουγκράστηκαν τα μέλη του συνδυασμού “Πρώτα το Μεγανήσι” και προχώρησαν σε μια ομολουγουμένως “τολμηρή” επιλογή μετά την παραίτηση της επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Αικατερίνης Καββαδά (Καρατσολάκη) (δείτε εδώ: 1, 2, 3).

Ο Νίκος Πολίτης, μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, να υπενθυμίσουμε ότι ήταν και πρώτος σε σταυρούς στο συνδυασμό του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Πάντως  οι εκπλήξεις φαίνεται να μην σταματούν εδώ μιας που ανεπίσημες πληροφορίες  θέλουν να γίνεται δεύτερη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την  ήδη γνωστή του Θανάση Κονιδάρη. Ίδωμεν…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα του Δημάρχου για συμμετοχή στη Γ.Σ. για την ενοποίηση των Αγροτικών Συνεταιρισμών – Το Καταστατικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγανησίου (2η αναν.)

(αναν. 30.12.2013, 28.12.13) Το  εκλεγμένο 5μελές συμβούλιο (προσωρινό) που θα καταθέσει το νέο  καταστατικό στο Πρωτοδικείο και στην συνέχεια θα ορίσει ημερομηνία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *