Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Ιανουαρίου 2021

Ψήφισε “ναι” ο Θοδωρής Σολδάτος ως νυν βουλευτής, αλλά το Φλεβάρη του 2012 έγραφε στον Αντ. Σαμαρά:

Πύρρειος νίκη για τον κυβερνητικό σχηματισμό (με 153 “ναι” πέρασε το Μνημόνιο 3), διαγράφηκαν 6 από το ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλίδης,Μπόλαρης, Γκερέκου, Κασσής,Παραστρατίδης,Κουτσούκος) και 1 από την Νέα Δημοκρατία (Κασσαπίδης).  “Ναι” στο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο ψήφισε ο Βουλευτής Λευκάδας Θ. Σολδάτος, κλέβοντας λίγη από την δόξα  του προκατόχουτου του ΠΑΣΟΚ  Σπύρου Μαργέλη.

Αξίζει να εγχειρίσουμε την επιστολή του κ. Σολδάτου προς τον κ.Σαμαρά, στις 11/02/2012 που αναφέρει την θέση του για τα “μνημόνια”:

Θεόδωρος Σολδάτος

Πρ. Βουλευτής Ν. Λευκάδας
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

11-02-2012

κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ.

Αξιότιμε κ. πρόεδρε,

μετά από αρκετό προβληματισμό, περισυλλογή και ευθύνη, αισθάνομαι βαθιά το καθήκον να γνωστοποιήσω τόσο σε σας όσο και στους συμπολίτες μου, την αρνητική μου θέση για την αυριανή ψηφοφορία.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το σημερινό αδιέξοδο, οφείλεται κυρίως στην πολιτική που ακολουθήθηκε από το φθινόπωρο του 2009 και μετά.

Επίσης γνωρίζουν ότι εγκαίρως και τεκμηριωμένα, μόνο εσείς προειδοποιήσατε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ότι η ακολουθούμενη πολιτική ήταν απολύτως λανθασμένη, προβλέποντας μάλιστα και την κατάληξή της.

Διακατέχομαι ωστόσο από την αντίληψη, ότι με τη νέα δανειακή σύμβαση η ύφεση θα ενταθεί ακόμη περισσότερο και πολύ σύντομα θα αναζητηθούν νέα μέτρα, που είναι αμφίβολο αν θα μπορούν τότε να εφαρμοστούν. Ο ίδιος ο Σόιμπλε είπε χθες στο Reuters, ότι το PSI δεν αρκεί.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχω εκλεγεί βουλευτής κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, θεώρησα υποχρέωσή μου να λάβω εγκαίρως θέση δημοσίως για το ζήτημα, επιφυλασσόμενος για αναλυτικότερη τοποθέτησή μου σε ενδεχόμενη σύγκλιση κομματικών οργάνων στα οποία συμμετέχω.

Με εκτίμηση

Θοδωρής Σολδάτος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Κλεισμένοι” στα ξενοδοχεία έμειναν οι τουρίστες την χρονιά που μας πέρασε σύμφωνα με έρευνα των TNS ICAP και Quantos

78 ευρώ ημερησίως τον Αύγουστο για διαμονή, φαγητό, ποτό, καφέ,  αγορές, μεταφορά κτλ Κλεισμένοι στα ξενοδοχεία φαίνεται ότι έμειναν οι τουρίστες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *