Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιανουαρίου 2021

Η Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα” για την απώλεια του Κυριάκου Κονιδάρη

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Η απρόσμενη είδηση του θανάτου του συναγωνιστή μας Κυριάκου Κονιδάρη μας συγκλόνισε. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, δεν βρίσκονται λέξεις να αποτυπώσουν τον πόνο μας.

Ένα τραγικό συμβάν που γίνεται ακόμη τραγικότερο με τον τρόπο, τον τόπο και το χρόνο, κάτω από τα οποία διαδραματίστηκε. Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και καταγράφει ότι ο Κυριάκος δεν είναι πλέον μαζί μας.

     Η απουσία του σε κάθε περίπτωση μας αφήνει φτωχότερους, σαν Δημοτική Κίνηση, σαν Δημοτικό Συμβούλιο και σαν κοινωνία.

Στον εφιάλτη των ημερών που ζούμε, η δυναμική φωνή και η δράση  του Κυριάκου θα μας λείψουν. Θα λείψουν από όλη τη μικρή μας κοινωνία. Οι απόψεις του, το πάθος που τις υπερασπίζονταν, η παρουσία και η συμμετοχή του στα κοινά του τόπου, δύσκολα αντικαθίστανται. Το κενό που αφήνει πίσω του, είναι μεγάλο.

     Σαν Δημοτική Κίνηση και κυρίως σαν φίλοι και συνεργάτες του Κυριάκου θέλουμε να του δώσουμε μια υπόσχεση. Θα κάνουμε, τα αδύνατα δυνατά, για να υλοποιήσουμε τα κοινά μας όνειρα για τον τόπο και τις κοινές μας αγωνίες και θέσεις. Θα περπατήσουμε στα μονοπάτια που περπατούσαμε μαζί. Μονοπάτια που ήταν καθαρά και διακριτά  και, κυρίως, είχαν κατεύθυνση και στόχο. Είναι ένας φόρος τιμής στο φίλο και συνεργάτη μας.

Στην οικογένειά του, στους συγγενείς και στους φίλους του,  εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια

     Καλό σου ταξίδι φίλε και συναγωνιστή Κυριάκο και… καλή αντάμωση!

Για τη Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Δρακονταειδής Κων/νος

Μπραντζουκάκης Νίκος

Νικητάκης Μάρκος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Από την Ε.Ε. των εκλογών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  06-02-2012: Αναδείχθηκε Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογής αντιπροσώπων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *