Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

“Σύννεφα” στον ουρανό του ΠΑΣ Μεγανησίου

Διαφωνίες, αντίλογοι, λεκτικοί διαξιφισμοί και απειλές …παραιτήσεως, λίγες εβδομάδες από την σύσταση του νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου, του ΠΑΣ Μεγανησίου. Φαίνεται ότι η δημιουργία των κάθε λογής “συλλόγων” στο Μεγανήσι, να μην παρεκλίνει του κανόνα που τους θέλει πεδίο αντιπαράθεσης των εραστών της εξουσίας και θύμα των προσωπικών φιλοδοξιών τους.

Έτσι, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν ακολούθησαν την ομάδα στην τελευταία αποστολή της στην Βόνιτσα με την ομάδα του Λευκάτα , διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τις επιλογές της διοίκησης. Γενικά το κλίμα “μυρίζει μπαρούτι”. Οι πιο ψύχραιμοι που προσπαθούν να συμβιβάσουν και τις δύο πλευρέςπλευρές απέδωσαν την απουσία φιλάθλων στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στον καιρό και ετοιμάζονται στον αγώνα του Σαββάτου με συμμετοχή ν΄αφήσουν πίσω τα προβλήματα.

Πάντως μακριά απ’ τα προβλήματα δείχνει να κρατιέται η ομάδα για την ώρα και οι παίχτες προετοιμάζονται ανεπηρέαστα για τον προσεχή αγώνα με εντατικές προπονήσεις. Στόχος η ομάδα να πετύχει το πρώτο τρίποντο στην έδρα της σε βάρος των Ελπίδων Νυδριού.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Πολίτης: “Δεν θέλω να γίνω βουλευτής Λευκάδας, δε θέλω να γίνω Δήμαρχος, δε θέλω να γίνω Περιφερειάρχης, δεν θέλω τίποτα”

-Τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο meganisinews.gr στις 22 Μαρτίου 2013 “Δεν θέλω να γίνω βουλευτής Λευκάδας, δε θέλω να γίνω […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.