Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Δωρεάν διήμερο σεμινάριο στη Λευκάδα για τη «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων»

Aναλυτικά η πρόσκληση – Αίτηση εγγραφής

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων», που γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «LOC PRO II – Στήριξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων & ΜΜΕ με τη Χρήση Μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τις ημέρες:

Παρασκευή 2/11/2012          16:00μμ – 20:00μμ

Σάββατο 3/11/2012               9:00πμ – 15:00μμ

στις εγκαταστάσεις του Κτιρίου Εργαστηρίων των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Παραρτήματος Λευκάδας  στο χώρο εργαστηρίου Ε5 – (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 11 , Τ.Κ. 31100, ΛΕΥΚΑΔΑ).

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην κατάρτιση των συμμετεχόντων στη χρήση των Τ.Π.Ε. για την υποστήριξη των επαγγελματιών – παραγωγών τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων σε δραστηριότητες προώθησης τοπικών προϊόντων.

  Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα «LOC PRO II – Στήριξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων & ΜΜΕ με τη Χρήση Μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» συμμετέχουν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Επικεφαλής εταίρος είναι η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007- 2013».

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

  Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λευκάδας, Θ. Βερύκιος καλεί τους επαγγελματίες και τοπικούς παραγωγούς να συμμετέχουν στα σεμινάρια του LOC PRO II ,  διότι με την απόκτηση μιας τέτοιας εμπειρίας, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες προβολής και διάθεσης των προϊόντων τους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights