Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουνίου 2021

Κανονικά χωρίς παρατράγουδα οι παρελάσεις σε Μεγανήσι και Λευκάδα

Υπό την απειλή καταιγίδας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις σε Λευκάδα και Μεγανήσι για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Έντονη η παρουσία αστυνομικής δύναμης υπό τον φόβο αντίδρασης μιας ουσιαστικά ισοπεδομένης κοινωνίας που δείχνει να της τελείωσαν τα όποια ψυχικά αποθέματα είχε ν΄αντιδράσει. Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι ένα και μοναδικό πανό υπήρχε αναρτημένο κάπου πίσω σε μια γωνία στον χώρο, όπου αναρτήθηκε δειλά-δειλά από μια ομάδα  δασκάλων της ΕΛΜΕ,  που επιμένουν ηρωικά ν΄αντιστέκονται στον εξευτελισμό και τον διασυρμό του ξεροκόμματου, το οποίο τους πετά το κράτος για να ζήσουν.

Επειδή μας ενοχλεί η κοινωνία να ποδοπατείται και να σφυρίζει αδιάφορα, αποφασίσαμε λοιπόν αρωγοί και στον αγώνα τους να μην αναρτήσουμε φωτογραφίες των αστυνομικοκρατούμενων παρελάσεων , παρά μόνο τη φωτογραφία με το μοναδικό σύνθημά τους. Δείτε άλλες φωτογραφίες από τις παρελάσεις στο mylefkada.gr.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιστημονικό Συνέδριο στη Λευκάδα προς τιμήν του ιστορικού Νίκου Σβορώνου

Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του  διεθνούς κύρους και αναγνώρισης Λευκαδίτη ιστορικού Νίκου Σβορώνου, διοργανώνει το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *