Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Περιφέρεια Ι.Ν., Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας: Πρόσκληση σε Ημερίδα


«Στήριξη και προώθηση τοπικών προϊόντων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη χρήση μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών»

Ημερίδα  ενημέρωσης του έργου “Στήριξη και προώθηση τοπικών προϊόντων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη χρήση μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών” – LOC PROII  στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013.

Το έργο αφορά την ενίσχυση των επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που παράγουν ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα. Μέσω της εφαρμογής σύγχρονων εργαλείων προώθησης και της δημιουργίας ηλεκτρονικών δικτύων το έργο στοχεύει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ανάπτυξη των υπηρεσιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, οι οποίες αποτελούν πλέον συνεχόμενη αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρειά μας.

Στοχεύει στη διασυνοριακή συνεργασία επιχειρήσεων και επιχειρηματιών καθώς και στις δράσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων των επαγγελματιών, στην προώθηση της διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών, τοπικών αρχών και ερευνητικών κέντρων και  στην ανάπτυξη πιλοτικών περιφερειακών Κέντρων Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Αυτά θα εξυπηρετούν τον τριπλό ρόλο του να προμηθεύουν πληροφοριακό υλικό για τοπικά προϊόντα, να προσφέρουν πρόσβαση στους επαγγελματίες στα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και να διαμορφώνουν τη διασυνοριακή διασύνδεση μεταξύ επαγγελματιών και οργανισμών.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights