Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Αυγούστου 2021

Χωρίς αποφάσεις δημοσιευμένες, ξανά τα δημοτικά συμβούλια στο Μεγανήσι

Πάγια τακτική της δημοτικής αρχής  να καθυστερεί να δημοσιεύσει τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων , θέτοντας υπό αμφισβήτηση και την εγκυρότητά τους σε μια πρωτοφανή επίδειξη αδιαλλαξίας και αλαζονείας, του τύπου : « εμείς ελέγχουμε τα πράγματα ακόμα» κι είμαστε οι απόλυτοι άρχοντες του τόπου!

Άφαντες κατά αντιστοιχία  του 2011 και οι αποφάσεις της 12η και 13ης  συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων  του 2012 , αλλά και  του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου του Αυγούστου υπό την ανοχή και της αντιπολίτευσης που άνετα θα μπορούσε να προσβάλλει την εγκυρότητα των αποφάσεων, εάν το επιθυμούσε.

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε , έχουμε εξαντλήσει το θέμα  πέρυσι :

«Άφαντες» οι αποφάσεις της 12ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

«Άφαντες» και οι αποφάσεις της 13ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Με αίτηση στο δήμο η ανακοίνωση των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων στους δημότες του Μεγανησίου(;)!

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι η νέα προσπάθεια υποβάθμισης της πολιτικής ζωής του τόπου  κι ανάδειξης  εκ νέου του lifestyle θα οδηγηθεί και πάλι στο  κενό. Ειδικά τελευταία που και το Μεγανήσι  βυθίζεται στην ύφεση   ακολουθώντας την μοίρα των αστικών κέντρων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι κατά την διεξαγωγή του “Λαϊκού Αγώνα Ποδηλασίας” στο νησί μας

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποείται στο Μεγανήσι ο “Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας”. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου , για την ομαλή τέλεση της εκδήλωσης, την ασφάλεια των ποδηλατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *