Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2021

Συζητούν και την μεταφορά της ράμπας του ferry – boat από το τουριστικό καταφύγιο Βαθέος

Την είδηση έβγαλε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, της δημαρχιακής παράταξης “Μαζί στο Μέλλον”, κ. Δημήτρης (Τάκης) Μάντζαρης (Καράμπαλης), ο οποίος σε μία αποστροφή του λόγου του και υπεραμυνόμενος τις επιλογές του δημάρχου στο θέμα της ενοικίασης του τουριστικού καταφυγίου Βαθέος, παραδέχθηκε ως μοναδικό θέμα συζητήσεως την μεταφορά του ferry-boat, λόγω …επικινδυνότητας.

Το θέμα είχε θέσει υπόψιν του συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αργύρης, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο επιχειρηματίας καταλαμβάνει χώρο ο οποίος δεν του ανήκει και βρίσκεται εκτός του συμφωνητικού, με αποτέλεσμα να παρακωλύει  και να κάνει επικίνδυνη την πρόσβαση του  ferry – boat “ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΙ”  στη ράμπα, με τον δήμαρχο να παραμένει θεατής και να μην επεμβαίνει –ως  οφείλει- στην ακριβή σήμανση των ορίων αυτών.

Να επισημάνουμε ότι για την θέση του αυτή ο κ. Τάκης Μάτζαρης δέχθηκε σφοδρότατη λεκτική επίθεση από μέτοχο της  εταιρείας του ferry-boat, αλλά και από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. ΘανάσηΚονιδάρη λίγο αργότερα, ο οποίος και τον κατηγόρησε για υποστηρικτή της φιλελεύθερης πολιτικής του δημάρχου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι αλλαγές των δρομολογίων του ferry boat ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΙ θέμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου και του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων

Ακολουθεί η ανακοίνωση: Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος με το Σύλλογο Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων καλούν τα μέλη τους και μη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *