Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

Δημοτικό Συμβούλιο για γέλια και για κλάμματα – Πέσανε οι μάσκες

Με την ψήφο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κονιδάρη το τουριστικό καταφύγιο Βαθέος (μαρίνα Μεγανησίου) παραμένει στα χέρια του ιδιώτη – Ο απόλυτος διασυρμός της αριστερής ιδεολογίας και με αριστερό -στην πλειοψηφία του-  ακροατήριο.

Προκαλούσαν και παρακαλούσαν την επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Αικατερίνη Καββαδά ν’ αλλάξει πρόταση και θέση, που να τους βολεύει να μην την ψηφίσουν, ούτως ώστε να μην εκτεθούν στον υπέροχο κόσμο του Μεγανησίου που ήταν εκεί!

Ανακαλούσαν και ειρωνεύονταν φιλελεύθερους συμβούλους της  αντιπολίτευσης αλλά και την ίδια την κ. Καββαδά η οποία ήταν υπέρ της καταγγελίας της σύμβασης και της επιστροφής του λιμανιού στον Δήμο Μεγανησίου, στην προσπάθεια τους να υποβαθμίσουν την πρόταση.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες (κατηγορίες) όπως: απιστία, παράδοση του Μεγανησίου άνευ όρων, συγκάλυψη, παραποίηση, συκοφαντία, υπεκφυγή.

Τελικά το συμβούλιο αγνόησε επιδεικτικά την βούληση της κοινωνίας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως έχει χάσει την επαφή μαζί της, ψηφίζοντας οριακά 7-6 υπέρ της παραμονής της κατάστασης ως έχει.

Την πρόταση της αντιπολίτευσης καταψήφισαν σύσσωμοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης του κ. Ζαβιτσάνου “Μαζί στο Μέλλον”, οι οποίοι μάλιστα ευθυγραμμίστηκαν πλήρως στην γραμμή  δημάρχου, επιδοκιμάζοντας για μια ακόμη φορά την 6ετή στάση του και την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, όπως έγινε.

Αναλυτικότερα σε επόμενα ρεπορτάζ για την νέα επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνέδριο για το Μεγανήσι, εκτός Μεγανησίου, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο Μέντης”

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» αποφάσισε οι εργασίες του Συνεδρίου του να πραγματοποιηθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Νοεμβρίου […]

4 Σχόλια

  1. 2-0 ο Τσατσαρης ,με γκολ του
    Αντρέα (έδω που τα λέμε σας την έφερε)
    Αλλα είχατε το Ζωη & Βασιλη στην εξέδρα!
    Την άλλη φορά……

    1. ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ….ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ…ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…

  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ. ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ …ΚΙ ΕΣΥ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΧΡΩΜΑ ΚΑΣΚΟΛ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.