Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ζητεί με κατεπείγουσα Εγκύκλιό του στοιχεία μέχρι το 2016 για αποχωρήσεις υπαλλήλων

Μέχρι τις 20 Αυγούστου, ζητεί με κατεπείγουσα εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης από τα υπουργεία, τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, τις ανεξάρτητες Αρχές και τις ΔΕΚΟ, να αποστείλουν στοιχεία με τις εκτιμήσεις για τις αποχωρήσεις προσωπικού από το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα την επόμενη τριετία.

Οι αποκεντρωμένες διοικήσεις θα συλλέξουν τα ανωτέρω στοιχεία από τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού προκειμένου να τα αποστείλουν στη Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας ΟΤΑ, η οποία στη συνέχεια θα τα διαβιβάσει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πάντως, όπως υποστηρίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστηρίζουν, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν ο στόχος για 150.000 λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το 2015 είναι εφικτός, δίχως να χρειαστούν απολύσεις.

Από aftodioikisi.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Χαστούκι” από το Συμβούλιο της Ευρώπης σε κυβέρνηση και Τρόικα: Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα!

Η απόφαση κρίνει ως παράνομες 2 μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά που πήρε η ελληνική κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.