Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Ακούει κανείς; (του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Θανάση Κονιδάρη)

Ζητώ συγνώμη από τον κ. δήμαρχο που διαταράσσω την Αυγουστιάτικη …σιέστα του, αλλά μήπως θα’ πρεπε  να μου έχει απαντήσει στην από 20/6/2012 αίτησή μου για τη χορήγηση του καταλόγου των δημοτών, στους οποίους έχει χορηγηθεί Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας, ή μήπως προτιμά να το κάνει με εισαγγελική παραγγελία;

Επειδή οι φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί, δεν σημαίνει ότι το ζήτημα της επιλεκτικής, άρα και παράνομης χορήγησης ή μη τέτοιων βεβαιώσεων έχει κλείσει για μένα, ούτε υποβαθμίζεται, γιατί είναι ζήτημα στοιχειώδους δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου, ισονομίας και υποχρέωσης για απάντηση σε αιτήματα πολιτών και μάλιστα δημοτικών συμβούλων.

Η συνέχιση της άρνησης, της σιωπής και της απαξίωσης κάθε ενεργού πολίτη εκ μέρους της ηγεσίας του τόπου, το μόνο που προσθέτει είναι ερωτηματικά, για το τι προτίθεται ν’ αφήσει πίσω της αποχωρώντας η δημοτική αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, ένας στοιχειώδης σεβασμός στον άνθρωπο που βοήθησε αρκετούς (μεταξύ αυτών και τον Δήμαρχο) να έχουν καρέκλα στο Δήμο δεν βλάπτει!

Θανάσης Κονιδάρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Μεγανήσι, Αύγουστος 2012

Σχετικά

Αυθαιρεσία, άγνοια ή πολιτική σκοπιμότητα;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

EKTAKTH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ: «TO ΛΑΘΟΣ» (του Λευτέρη Π. Κατωπόδη) – “Οι δε δύο πρωταγωνιστές, έστω και την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να μην πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου”

Διαβάζοντας την ανακοίνωση για την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 7 Ιουλίου, με μοναδικό μάλιστα θέμα τις δηλώσεις […]

1 Σχόλιο

  1. Θανάση, όταν βαράει κανείς με σφύρα το πρωί ένα οικοδόμημα να πέσει, δεν πάει το βράδυ κι ενισχύει τα θεμέλιά του.Εν ολίγοις ο δήμαρχος δεν πράττει χωρίς την ανοχή κάποιων που τον στηρίζουν, ούτε και θα γίνει “εξιλαστήριο θύμα” και ο “αποδοπομπαίος τράγος” ενός πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος έτσι θα διασωθεί στο Μεγανήσι.Οι Μεγανησιώτες δεν κάνουμε τα λάθη των Ελλήνων, είμαστε Τάφιοι, απόγονοι Δωριέων και της φιλοσοφίας τους.Δεν τα έμαθες, Μυκηναϊκούς τάφους βρήκαμε στο νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights