Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Ο “Μέντης” ανέβηκε στην Πάρνηθα …

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» σε μια σειρά από επιτυχημένες σε συμμετοχή στα πλαίσια σύσφιξης δραστηριοτήτων, πρόσθεσε και την πρώτη του εκδρομή για φέτος.

Το ραντεβού δόθηκε για νωρίς το πρωί σε σημείο κεντρικό. Η ομάδα των ατόμων ξεκίνησε με διάθεση και το κέφι για μια εναλλακτική εκδρομή ήταν διάχυτο!

Η ανάβαση προς την κορυφή έγινε μέσα σε σύννεφα και ομίχλη. Η θέα της Αθήνας από ψηλά μοναδική, αποκαλύπτοντας το μέγεθος αυτής της πόλης. Τα συναισθήματα όλων …

Περισσότερα στη σελίδα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του Meganisi News και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν για να διαγραφούν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Kαλά θα κάνει ο Μέντης να ασχοληθεί ενεργότερα με τον σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί και να μην χρησιμοποιείται ως μέσο προβολής,αλλά ως σύλλογος που παράγει πολιτισμό προς όφελος όλων των Μεγανησιωτών και περισσότερο των νέων.Αλλιώς ας περιοριστεί στο ρόλο που του ανατέθηκε με την ανασύστασή του που παραπέμπει σε λειτουργία ΚΑΠΗ,σχολικής τάξης ή θρησκευτικής ομάδα πιστών μοναστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights