Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Οκτωβρίου 2021

update: Η υδροδότηση του Μεγανησίου (επαν)έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας

28/7/2012: Σε αναβολή οδηγήθηκε το θέμα της υδροδότησης του νησιού –

Τη Δευτέρα 23-07-2012 και ώρα 14.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας. Στη λίστα των θεμάτων που μπορεί κανείς εύκολα να δει εδώ, ως 17ο θέμα προς συζήτηση αποτελεί η «Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Μεγανησίου που αφορά στην υδροδότησή του». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σούνδιας Πραξιτέλης. Προφανώς πρόκειται για την υλοποίηση σχετικής Απόφασης που ελήφθη στις 20/2/2012 από το Δ.Σ. του Δήμου Λευκάδας (βλέπε παρακάτω) και πραγματοποιείται τώρα μέσα Ιουλίου.

Το θέμα της υδροδότησης του Μεγανησίου (πέρα και ξέχωρα από την περίπτωση της ΕΥΔΑΠ που «τάραξε τα νερά» στο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας – στο αρχείο του ΜΝ υπάρχει αρκετό διαθέσιμο υλικό) είχε απασχολήσει το Δ.Σ. Λευκάδας κατά τη συνεδρίασή του στις 20 Φεβρουαρίου 2012. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο οποίος έκανε και σχετική τοποθέτηση για το θέμα του νερού στο Μεγανήσι. Όπως φαίνεται στα πρακτικά που το Meganisi News είχε αναρτήσει εδώ, αποφασίστηκε τότε ομόφωνα το θέμα της υδροδότησης του Μεγανησίου να επανέλθει προς συζήτηση.

Σχετική εισήγηση (συζήτηση) για την υδροδότηση του Μεγανησίου από τη γεώτρηση της Βαυκερής είχε κάνει ο δήμαρχος στην 3η συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 3 Μαρτίου 2012 (εδώ).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΒΑΥΚΕΡΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ . Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΙΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΒΑΥΚΕΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ . ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ .ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ.ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΥΚΕΡΙΤΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *