Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Σεισμική δραστηριότητα της συγκυβέρνησης: Στο παρά 5´ αποφεύχθηκε και τέταρτη παραίτηση υφυπουργού, της Φωτεινής Σκοπούλη

 

Φαίνεται ότι ο… ιός των υφυπουργός είναι πιο «θανατηφόρος» από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Τρεις έχουν παραιτηθεί μέχρι σήμερα και πριν λίγες ώρες παραλίγο να είχαμε και τέταρτο, από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Πρόκειται για την υφυπουργό Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, επιλογή της ΔΗΜΑΡ για τη θέση της υφυπουργού Υγείας. Η κ. Σκοπούλη πήγε, λοιπόν το πρωί στη ΝΕΤ και αφού έκανε κριτική για τα αποσπασματικά μέτρα στην υγεία είπε: «Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υφυπουργός απείλησε με παραίτηση εδώ και μερικές ημέρες και η ομολογία της στην τηλεόραση ήταν προκειμένου να πιέσει για να γίνει κάτι. Οι πληροφορίες λένε ότι τελικά θα της ανατεθεί ο τομέας της δημόσιας υγείας, προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα παραίτηση που θα προκαλούσε επιπλέον πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Δεν αμφισβητούμε το γεγονός ότι δεν είχε αρμοδιότητες η κ. Σκοπούλη, συμβαίνει και σ’ άλλα υπουργεία. Γι’ αυτό και θα πρέπει κάποιος στην κυβέρνηση να συντονίσει το σχήμα γιατί αλλιώς θα έχουμε κι άλλα παρατράγουδα. Αλλιώς αν δε θέλουν τους υφυπουργούς ας τους καταργήσουν να μειωθεί και το κόστος.

ΠΗΓΗ : antinews.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights