Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

ΚΚΕ: Κοπανιστός ο «άλλος αέρας» που φυσά στην Ευρώπη

 

Ιδιαίτερα δεικτικό ήταν το σχόλιο του ΚΚΕ αναφορικά με την αλλαγή του κλίματος στην ΕΕ, μετά την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ στην προεδρία της Γαλλίας και με αφορμή το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και το Βερολίνο και τη συνάντηση που είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γάλλο Πρόεδρο.

 

«Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν και από πίσω της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν το παιχνίδι εξαπάτησης του λαού με τον δήθεν ‘άλλο αέρα’ που φυσάει στην ΕΕ. Ο ‘αέρας’ αυτός, που πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε, μέσα σε λίγες μέρες από την εκλογή Ολάντ αποδείχτηκε αέρας κοπανιστός», αναφέρεται σε σχόλιο του ΚΚΕ για τις εξελίξεις.

«Και ο Ολάντ, όπως και οι ηγέτες των κρατών της ΕΕ, είτε είναι σοσιαλδημοκράτες είτε συντηρητικοί, απαιτούν την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων. Ο λαός πρέπει να σηκώσει κεφάλι στην ΕΕ και στην πλουτοκρατία, σπάζοντας την υποταγή και τις επικίνδυνες αυταπάτες», καταλήγει το ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Φ.Π.Α. 5% και στα Ιόνια

Γιώργος Καλούδης Δικηγόρος Α.Π. & Σ.τ.Ε. Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                     28-11-2011   Από τον […]

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights