Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

WSJ: O Τσίπρας επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας

O  κ. Τσίπρας φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Wall Street Journal, σε ένα θέμα που προβάλλεται με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα από τους υπεύθυνους του μέσου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι μια οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα θα συμπαρασύρει και την υπόλοιπη Ευρωζώνη. Προσθέτει δε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εξετάσει ένα πλάνο το οποίο θα είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην ανάπτυξη προκειμένου να σταματήσει η ύφεση και να αντιμετωπιστεί η “ανθρωπιστική κρίση”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

“Η πρώτη μας επιλογή είναι να πείσουμε τους Ευρωπαίους εταίρους οτι, προς ίδιον όφελός τους, δεν θα πρέπει να σταματήσουν την χρηματοδότηση” λέει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος προσθέτει ότι η Ελλάδα δεν έχει στόχο να προβεί σε οποιαδήποτε μονομερή κίνηση. “Αντίθετα, εάν εκείνοι προχωρήσουν σε μονομερή κίνηση, αν – με άλλα λόγια – διακόψουν την χρηματοδότηση, τότε θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους πιστωτές μας”, λέει ξεκάθαρα. Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι η WSJ  αναφέρει το όνομα του κ. Τσίπρα ως  επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

ΠΗΓΗ : prionokordela.gr, ΦΩΤ. ΚΕΙΜΕΝΟΥ: WSJ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights