Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Αυγούστου 2021

Ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει πολιτικό μήνυμα

Π. Κουρουμπλής: Ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει πολιτικό μήνυμα σε Βρυξέλλες και Βερολίνο ότι «Δεν αντέχουμε άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο!»

«Ημέρα μνήμης η σημερινή, της ηρωικής θυσίας των 200 πατριωτών στην Καισαριανή μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα των ναζί την Πρωτομαγιά του 1944. Ημέρα μνήμης, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η κατάλυση του κοινωνικούς κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, η ακραία φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός δημιουργούν συνθήκες εκκόλαψης του αυγού του φιδιού, της άκρας δεξιάς».

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων ανέφερε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ARD, από το σκοπευτήριο Καισαριανής όπου παρευρίσκονταν στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ.

Ο κ. Π. Κουρουμπλής τόνισε ότι, «Ο ελληνικός λαός αποδεσμευμένος από εμμονές και πολιτικές ταυτίσεις που τον συνέδεαν με τα δύο μεγάλα κόμματα, είναι πλέον αποφασισμένος να στείλει πολιτικό μήνυμα στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, ένα ισχυρό μήνυμα που θα λέει ότι ..δεν αντέχουμε άλλο, δεν αντέχουμε άλλο!».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις απάντησε ότι, «Ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα μήνυμα απαιτώντας από την Αριστερά -με πρωτοπόρο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ που θα είναι και η πολιτική δύναμη της επόμενης ημέρας- να καταστεί η εναλλακτική κυβερνητική πρόταση».

Πολιτικό Γραφείο
Παναγιώτη Κουρουμπλή
Υποψήφιου Βουλευτή Β΄Αθήνας
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Νίκης & Απόλλωνος 1
Τηλ: 210.3244711
Fax: 210.3218158
Γραφείο Τύπου
Τηλ:210.3624620

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *