Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Υπάρχει Χρυσή Αυγή στο Μεγανήσι; (γράφει ο Γ. Γαβρίλης)

Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο Κατωμέρι  αλλά και την παραφιλολογία που ακολούθησε, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ απλά δύο σκέψεις πάνω στο ζήτημα .

Ας δούμε λοιπόν τα εκλογικά αποτελέσματα στις προηγούμενες εκλογές:

Χρυσή Αυγή: 4  το 2009 ανύπαρκτη το 2007

Τώρα, πως αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν επίθεση σε ένα ολόκληρο κόμμα που παλιά μόνο στο Κατωμέρι είχε 130 ψηφοφόρους, μένει να μας απαντήσουν εκείνοι που έγραψαν δύο ανακοινώσεις Δελτία Τύπου,  δημοσιευμένες εδώ την μία και την αρχική εξαφανισμένη , όπως δημιουργήθηκε, δια μαγείας.  Γιατί τελευταία δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε, οι κομματικές οργανώσεις δεν ενδιαφέρονται για δημοσιότητα, απλά κατακεραυνώνουν όσους ζητάνε λεφτά, ενώ το στέλνουν επιλεκτικά στους «τζάμπα» .

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «επίθεση» ενός ατόμου κι όχι 5, 6 ή ομάδας ατόμων, όπως χαρακτηρίστηκε, συνοδεύτηκε  από την ομολογία του δράστη ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά αφού στην Ελλάδα του 2012, ότι δηλώσεις είσαι,  θεωρήθηκε δεδομένο. Εάν στη θέση του παιδιού αυτού ήμουν εγώ, που υπήρχε πιθανότητα, τί θα λέγανε;

Επίσης το ίδιο άτομο, «ενόχλησε» τρόπον τινά την υποψήφια βουλευτή που τυχαίνει να είναι και εμφανίσιμη.

Σύντροφοι τα «φαντάσματα» να τα ψάξετε μέσα στο ίδιο το κόμμα κι όχι στους ανεμόμυλους του Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Από πότε το λούμπεν προλεταριάτο είναι τόσο μεγάλος εχθρός για το Κόμμα, ώστε να μετατρέπει τέτοιου είδους γεγονότα στο σημαντικότερο θέμα της Λευκάδας! Κι από την άλλοι οι ολιγάρχες πλουτοκράτες εκμεταλλευτές της μαύρης αδήλωτης ανασφάλιστης εργασίας των προλεταρίων να γίνονται σύντροφοι και φίλοι (€).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *