Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

1 θέση Τομεάρχη για τον Δ. Μεγανησίου από την ΕΛΣΤΑΤ

Εν όψει της Διενέργειας των Γενικών Απογραφών κτηρίων και πληθυσμού – κατοικιών 2010-2011, η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα χρειαστεί έναν τομεάρχη για το Δήμο Μεγανησίου.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που καθορίζει τα προσόντα για την συμμετοχή των τομεαρχών στην απογραφή, καθώς και η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.statistics.gr.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας της Ελ. ΣΤΑΤ.

Σύντομα θα ακολουθήσει από την Ελ.ΣΤΑΤ. πρόσκληση ενδιαφέροντος και για απογραφείς.

ΠΗΓΗ: meganisi.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!

“[…]Λόγω της μη κάλυψης των θέσεων σε ορισμένους Δήμους από Τομεάρχες, η ηλεκτρονική εφαρμογή παρέμεινε ανοικτή για τους συγκεκριμένους Δήμους […]. Η διαδικτυακή εφαρμογή (http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-registration-part) παραμένει ακόμη ανοικτή για ορισμένους  Δήμους.[…]”.

>>> Ολόκληρο το έγγραφο απ’ όπου και το παραπάνω απόσπασμα  εδώ.

Σημείωση συντ.: Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Μεγανησίου, όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα – παράδειγμα, όπου τα πεδία με “X” (δική μας επισήμανση) δύναται να συμπληρωθούν. Σε κάθε περίπτωση ενημερωθείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ελ. ΣΤΑΤ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται: http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-registration-part

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν τεστ Παπ

Η ΚΟΙΔΕΜ του Δήμου Μεγανησίου σε συνεργασία με την ομάδα μαιών του νοσοκομείου Λευκάδας πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ – ΠΑΠ την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights