Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

ARTηρια διημερο αφιερωμα στην ημερα χορου

Με την αιγίδα του Υ π ο υ ρ γ ε ί ο υ  Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ  κ  Τ ο υ ρ ι σ μ ο ύ

Η Team Progressive ανακοινώνει την διεξαγωγή του δεύτερου φεστιβάλ χορού και προβολών video,  Athens Video Dance Project 2011,   που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2012.

Το  Athens Video Dance Project,   Γίνεται κάθε χρόνο, το φθινόπωρο στην Αθήνα , μαζί με παραστάσεις και σεμινάρια χορού .

Το φεστιβάλ Athens Video Dance Project συνδυάζει την Τέχνη του Χορού με την 7η Τέχνη και πιο συγκεκριμένα την Τέχνη του Video.

Ο στόχος του Φεστιβάλ είναι η διάδοση της Τέχνης του Χορού στο ελλαδικό κοινό, όχι μόνο με την κλασσική της μορφή -αυτή της παράστασης- αλλά και με την παρουσίαση σύγχρονων μορφών έκφρασης όπως είναι το videodance. Στόχος του επίσης είναι και να καταστήσει γνωστό στο κοινό, το έργο νέων αλλά και παλαιότερων διάσημων δημιουργών του videodance. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι η καθιέρωση του Athens Video Dance Project ως θεσμό στο πολιτιστικό κομμάτι της χώρας μας. Το Athens Video Dance Project είναι ένα Φεστιβάλ για την δημιουργικότητα, την κίνηση, τη στιγμή, τον Χορό.

www.athensvideodanceproject.gr

_________________________________________________________________________________________

 

.

οι προβολες είναι με ελευθερη εισοδο και αρχιζουν στις 21.00

www.artiria.gr

ARTηρια
σαββατο 28 απριλιου

modal4

Οι4 μουσικοί συμπράττουν με έναν πρωτότυπο συνδυασμό 4 οργάνων που συνυπάρχουν
για να μπλέξουν παραδόσεις, στοιχεία των οποίων επιδιώκουν να εξωτερικευθούν απαλλαγμένα από όποια ανάγκη καθαρότητας ή ορθότητας. Εκτός από την ερμηνεία δικών τους συνθέσεων, οι modal4 διασκευάζουν άλλοτε επώνυμες, και άλλοτε ανώνυμες συνθέσεις παραδόσεων της ανατολής,επιδιώκοντας μια σύγχρονη συνήχηση και συνέκφραση.
www.artiria.gr
ωρα: 21.30
τηλ: 26450.22820
______________________________________________________
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.