Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς την αναγκαία πληρότητα η Sunsail στην Πάλαιρο

Σέ περικοπές εργαζομένων προχωρά η εταιρεία

Δώδεκα εργαζόμενους απολύει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr η εταιρεία SunSailπου είχε μισθώσει το ξενοδοχείο ΒΟΥΝΑΚΙ και τη μαρίνα στην Πάλαιρο.

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι ντόπιοι ενημερώθηκαν σήμερα για τις εξελίξεις και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι απολύονται στα πλαίσια των περικοπών που κάνει η εταιρεία λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Οι εργαζόμενοι εργάζονται στο ξενοδοχείο περισσότερο από 15 χρόνια και η εντολή για της σημερινές απολύσεις ήρθε από τα ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας που βρίσκονται στο εξωτερικό, προς την εδώ μάνατζερ του ξενοδοχείου.

Το προσωπικό που εργάζεται στο ΒΟΥΝΑΚΙ είναι από την Πάλαιρο και αριθμεί περίπου 60 άτομα εκ των οποίων τα δώδεκα απολύονται. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό ανέρχεται στο 25% και πλήττεται άμεσα η τοπική οικονομία. Οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr δεν είναι οι αναμενόμενες και οι απολύσεις λένε από την εταιρεία είναι αναπόφευκτες.

Ο κόσμος στην περιοχή από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα είναι πυρ και μανία, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση αφού είχαν προγραμματίσει τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς μέχρι και τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ήδη γίνονται κουβέντες για κινητοποιήσει από τον κόσμο της Παλαίρου, ενώ αναμένουν να πάρει θέση και το ΕΚ Λευκάδος.

ΠΗΓΗ:agrinionet.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.