Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Σύντομα βιογραφικά των υποψήφιων ΚΚΕ στη Λευκάδα

Στις εκλογές της 6ης Μάη αυτό που κρίνεται είναι να ηττηθεί η πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες για τα κέρδη των βιομηχάνων, των τραπεζιτών των εφοπλιστών, να ηττηθούν τα κόμματα που την υλοποιούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα άλλα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.

Αυτό μπορεί να γίνει με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ ακόμα και από εργαζόμενους-ες που δεν συμφωνούν σ’ όλα μαζί μας, αλλά έχουν δει τη συνέπειά του και την επιβεβαίωση των πολιτικών του προβλέψεων.

Με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, θα προωθηθεί η λαϊκή συμμαχία εργατοϋπαλλήλων – αυτοαπασχολουμένων ΕΒΕ και αγροτών, ώστε με τους αγώνες τους να ανατρέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν και εφαρμόζονται αλλά και τα νέα που ετοιμάζονται. Θα μπορεί καλύτερα να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση στην προοπτική ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων

Από τη θετική πείρα της δράσης της Κ.Ο. Λευκάδας για την οργάνωση της λαϊκής πάλης είναι ζωτικό συμφέρον του Λευκαδίτικου λαού η μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, η πολύ μεγάλη ισχυροποίησή του.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό της Λευκάδας αποτελείται από αγωνιστές που πρωτοστάτησαν στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Καλούμε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΚΚΕ. Το κόμμα που το πολεμούν με λύσσα οι δυνάστες του λαού. Το θέλουν στη γωνία, γιατί υποστηρίζει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Η αποχή το λευκό ή το άκυρο είναι τουφεκιές στον αέρα.

Με ισχυρό ΚΚΕ κι εσένα στον αγώνα υπάρχει λύση

Διαγραφή του χρέους – Έξω από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία

 

19.04.2012 – ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.