Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Καμμένος κατά Γιαννίτση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων

Π.Καμμένος: «Επικήδειος της μεταπολίτευσης η τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων»

«Θα ζητήσουμε από τον λαό να σας διώξει και τα κόμματα της μεταπολίτευσης να αντικατασταθούν από νέες δυνάμεις» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καταγγέλοντας από το βήμα της Βουλής την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

«Με τα χρήματα που αποδεσμεύετε κύριε, μη εκλεγμένε υπουργέ των Εσωτερικών, κάποιες επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να πάρουν δάνειο, κάποιες οικογένειες δεν θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα, κάποια παιδιά δεν θα πάρουν λαμπάδα και κάποιοι παππούδες δεν θα πάρουν αυγό στα εγγόνια τους» απευθύνθηκε στον κ. Γιαννίτση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Κατήγγειλε, επίσης, ότι οι δόσεις που αποδεσμεύονται είναι με βάση τα ποσοστά που είχαν τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές, ποσοστά που τώρα έχουν συρρικνωθεί.

«Αν σήμερα ψηφιστεί η χρηματοδότηση των κομμάτων και οι βουλευτές δεχθούν τη λογική των επιστολών της υποταγής, τότε ο επικήδειος της μεταπολίτευσης θα γίνει με τη μεγάλη αντίσταση του ελληνικού λαού» είπε ο κ. Καμμένος και παρατήρησε ότι κανείς υποψήφιος από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία σήμερα, «γιατί οι πολίτες ξύπνησαν».

Μετέφερε, επίσης, τα αισθήματα ψηφοφόρων του που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, σύμφωνα με τα οποία τα δύο κόμματα άλλαξαν φυσιογνωμία και αρχές με την υποταγή στα Μνημόνια και την τροϊκα.

ΠΗΓΗ : imerisia.gr via ΑΠΕ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Εξαϋλώθηκαν» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Εξαϋλώθηκαν» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση Ναυάγιο για το ΠΑΣΟΚ, σημαντική υποχώρηση για τη ΝΔ, ενισχυμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.