Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Yποψήφιος βουλευτής ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ευστάθιος Ζαβιτσάνος;

Το διαβάσαμε κι αυτό σε λευκαδίτικο site. Mεταξύ «τρανταχτών ονομάτων» της πολιτικής του τόπου, πρώην και νυν βουλευτών, φιγουράρει και το όνομα του δημάρχου Μεγανησίου κ. Ευστ. Ζαβιτσάνου, ως επιλογή στην ερώτηση (“γκάλοπ” του λευκαδίτικου site), «Ποιος κατά την γνώμη σας είναι καταλληλότερος για βουλευτής Λευκάδας;»

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται ένα τέτοιο «ευφάνταστο» σενάριο, τουλάχιστον  εμείς το ΄χουμε  ξανακούσει. Σύμφωνα με αυτό, ο δήμαρχος Μεγανησίου φέρεται να οδεύει «απέναντι μεριά» προκειμένου ν’ αναλάβει τα «ηνία» του νησιού της Λευκάδας και την θέση του  να καλύπτει έτερος …Ζαβιτσάνος!

Μπήκαμε στον πειρασμό και  συμμετείχαμε στο γκάλοπ. Τ’ αποτελέσματα ήταν άκρως αποκαρδιωτικά για τον ίδιο: μόλις 4 ψήφους (με την δική μας), με τον Θοδωρή Σολδάτο πρώτο με 97.

Η αξιοπιστία όλων αυτών όμως επισφραγίζεται με την επόμενη ερώτηση : «Για το ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν γίνονταν αύριο εκλογές ;» με απαντήσεις  όπως ΔΗΜΑΡ, Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, κλπ. , αλλά κι εκείνοι του «Κανένας» ν’ απουσιάζουν, τόσο στην πρώτη , όσο και στην δεύτερη ερώτηση ως επιλογές.

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

(Αναν.) Εισηγήσεις θεμάτων για τη 10η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγανησίου – 7η συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής- Θέματα

ΘΕΜΑ 2ο. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΑΜΝ ΘΕΜΑ 3ο. ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΒΑΘΥ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΩΜΕΡΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΜΑ 4ο. ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ_ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΜΑ 5ο. ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ  […]

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.