Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απρίλιος 2021

Η ΠΙΝ στην έκθεση του Σύδνεϋ Holiday & Travel Show

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 27 Μαρτίου  2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

                   49100, Κέρκυρα                                        

Τηλ: 26610 – 26523

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Στην έκθεση του Σύδνεϋ Holiday & Travel Show η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι η μοναδική περιφέρεια από την Ελλάδα που φιλοξενήθηκε στο χώρο του ΕΟΤ με δικό της περίπτερο, στην έκθεση του Σύδνεϋ Holiday & Travel Show.

   Το περίπτερο της Π.Ι.Ν., κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επισκέφτηκαν – μεταξύ άλλων – ο κυβερνητικός βουλευτής και υπουργός  της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Αυστραλίας, κ. Σουρής, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κοραντής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Χριστόπουλος και ο Γενικός  Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, κ. Τόλιος.

 Συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες

   Η Περιφερειακή Σύμβουλος, Τζόγια Γρουζή, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα που είχε κλείσει ο ΕΟΤ παρουσίασε τα Ιόνια Νησιά ως τουριστικό προορισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Χρήστος Σκούρτης, μαζί με την κ. Γρουζή, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, για την προώθηση του τουρισμού στα Ιόνια Νησιά και την υλοποίηση  της ιδέας των σπαστών διακοπών στην Ιταλία και τα Ιόνια Νησιά.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκαν με τη Γενική Διευθύντρια του γραφείου Greece & Mediterranean Travel Centre, Halina Kubica, τη Γενική Διευθύντρια του γραφείου Aegean Tours, Sylvia Giannakoulis και τη Δ/ντρια του Jetset Travel, Helen Georgas.

Επίσης, ο κ. Σκούρτης και η κα Γρουζή είχαν συνάντηση με το Γενικό Δ/ντή του τουριστικού γραφείου Chat Tours, Tony Brazenell και το Γενικό Δ/ντή του τουριστικού γραφείου Sun Island Tours,  John Polyviou με τον ίδιο σκοπό. Και οι δύο τουριστικοί πράκτορες βρήκαν την ιδέα εξαιρετική και συμφωνήθηκε να υπάρξει πολύ σύντομα νεώτερη επικοινωνία με συγκεκριμένες προτάσεις από πλευράς των τουριστικών γραφείων.

Στη συνέχεια, για άλλη μια φορά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα που είχε κλείσει ο ΕΟΤ, παρουσιάστηκαν από τον κ. Σκούρτη και τον κ. Βασιλειάδη τα προϊόντα και τα πλεονεκτήματα των Ιόνιων Νησιών ως τουριστικού προορισμού

Σημειώνεται, τέλος, ότι η αποστολή της ΠΙΝ ήταν προσκεκλημένη στην προξενική κατοικία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, Βασίλειου Τόλιου, όπου διοργανώθηκε εκδήλωση με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 2012.

ΦΩΤΟ

1. Ο Χρ. Σκούρτης και η Τζόγια Γρουζή στη συνάντηση τους με τη κ. Giannakoulis

2. Η Τζόγια Γρουζή στη διάρκεια της παρουσίασης των Ιόνιων Νησιών στην αίθουσα του ΕΟΤ

3. Ο Χρ. Σκούρτης και η Τζόγια Γρουζή στη συνάντηση τους με τον Tony Brazenell

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *